ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

TPL_GK_LANG_GK_MOBILE_DESKTOP TPL_GK_LANG_GK_MOBILE_REGISTER TPL_GK_LANG_GK_MOBILE_LOGIN

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΣΥ.Κ.Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

 
Θέμα: Βιωματικό εργαστήριο για το Μουσικό Βίντεο
 
"Ποιος από εμάς πραγματικά χρησιμοποιεί το video clip στην  τάξη; Πώς μπορεί το video clip να μετατραπεί σε διδακτικό εργαλείο;Πόσο σημαντικό είναι για τους μαθητές το μουσικό βίντεο/video clip στην καθημερινότητά τους;
 
Στην σύγχρονη εποχή της εικόνας, όπου τα παιδιά γεννιούνται μέσα από την κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου και μεγαλώνουν μπροστά σε μία οθόνη, είναι μεγάλη πρόκληση για τους εκπαιδευτικούς να τραβήξουν την προσοχή των μαθητών χρησιμοποιώντας κάτι που εντοπίζεται στην καθημερινότητα των μαθητών: το μουσικό βίντεο.
 
Ο ΣY.Κ.Π.Ε Ξάνθης σας προσκαλεί σε ένα βιωματικό εργαστήριο με την μουσικοπαιδαγωγό Αναστασιάδου Ξανθίππη, το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ. - 14.00 μ.μ στην Καπναποθήκη "Π", όπου θα συζητηθούν η δομή του μουσικού βίντεο και η χρήση του στο μάθημα. Επιπλέον, θα γίνει ανάλυση με τους συμμετέχοντες συγκεκριμένου μουσικού βίντεο και θα οργανωθούν ενδεικτικές ομαδικές δραστηριότητες βασισμένες στο ίδιο βίντεο. 
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νηπιαγωγούς και σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που συχνά πυκνά χρησιμοποιούν το μουσικό βίντεο στην τάξη!
 
Δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. επισυνάπτοντας την αίτηση  μέχρι 2/3/2018: θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ.
 
Απαραίτητος εξοπλισμός για τη συμμετοχή: η καλή διάθεση!
 
Σας περιμένουμε!
 
 
 
Με εκτίμηση, 
 
 
Το διοικητικό του ΣΥ.Κ.Π.Ε Ξάνθης